skzh-CNcsendehuplru
  • Ázijská reštaurácia ZLATÝ DRAK

separator

skzh-CNcsendehuplru

 Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Ochrana osobných údajov

V súvislosti s tým, vydavateľ (správca) domovej stránky sídliacej na URL adrese https://www.zlatydrak.com sa zaväzuje, že s osobnými údajmi  jej návštevníkov bude zaobchádzať v súlade s platnými právnymi predpismi. Právnym základom na spracúvanie osobných údajov je súhlas dotknutej osoby (§ 9 ods. 1 zák. č. 122/2013 Z.z.). Spracúvanie osobných údajov vykonáva spoločnosť Duy Huy Trinh (prevádzkovateľ).

II.

Prevádzkovateľ osobitnú kategóriu osobných údajov nespracúva. Prevádzkovateľ môže spracúvať výlučne osobné údaje, navigačné a anonymné údaje. V prípade prehliadania webovej stránky môžu byť nahliadané, spracované a šírené výlučne len navigačné údaje, t.j.  len podľa mena poskytovateľa internetovej služby, k prehliadaniu potrebnej adresy IP, internetovej stránky a spracovať a šíriť sa môžu len údaje o navštívených webových stránkach. V tomto prípade osoba návštevníka webovej stránky zákonnými spôsobmi nie je identifikovateľná. Návšteva tejto webovej stránky a jej opustenie bez výhrad sa považuje za udelenie súhlasu na spracovanie navigačných a anonymných údajov.

Prevádzkovateľ má možnosť a oprávnenosť spracovať osobné údaje o dotknutej osobe ak mu ich táto osoba oznámi za týmto účelom. Poskytnutie osobných údajov prevádzkovateľovi, ich sprístupnenie zo strany dotknutej osoby je zároveň i udelením súhlasu na ich spracovanie, šírenie ako i prenos na územie krajín členských štátov Európskej únie. Prenos osobných údajov mimo územia krajín členských štátov Európskej únie je uvedený v bode X.

III.

Spracovanie osobných údajov uvedených vyššie je možné len na základe ich sprístupnenia a poskytnutia zo strany dotknutej osoby. Cieľom spracovania údajov je informovať kupujúcich a záujemcov, získavať, zhromažďovať, šíriť a zaznamenávať zistenia, výhrady a reklamácie súvisiace s obchodnou činnosťou, vyhodnotenie nákupných zvyklostí kupujúcich, prieskum trhu za účelom umožnenia realizácie obchodných cieľov prevádzkovateľa, jeho obchodných partnerov a subdodávateľov.

IV.

Prevádzkovateľom a spracovateľom osobných údajov je spoločnosť Duy Huy Trinh Prevádzkovateľ osobné údaje poskytnuté zo strany dotknutej osoby spracúva do času skončenia ich účelu, alebo odvolania súhlasu zo strany dotknutej osoby. Prevádzkovateľ následne osobné údaje likviduje.

V.

Spracované osobné údaje nebudú poskytnuté pre tretie strany.

VI.

Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti od prevádzkovateľa vyžadovať:

a)      potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracované (§ 28 ods. 1/ písm. a) zák.č. 122/2013 Z.z.),

b)      vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracovaní osobných údajov v informačnom systéme (§ 28 ods. 1/ písm. b) zák.č. 122/2013 Z.z.),

c)      vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorých získal jej osobné údaje na spracovanie (§ 28 ods. 1/ písm. b) zák.č. 122/2013 Z.z.),

d)      vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracovania (§ 28 ods. 1/ písm. b) zák.č. 122/2013 Z.z.),

e)      opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných  alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania (§ 28 ods. 1/ písm. e) zák.č. 122/2013 Z.z.),

f)       likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil (§ 28 ods. 1/ písm. e) zák.č. 122/2013 Z.z.),

g)      likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona  (§ 28 ods. 1/ písm. g) zák.č. 122/2013 Z.z.),

h)     blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti  (§ 28 ods. 1/ písm. h) zák.č. 122/2013 Z.z.).

VII.

Prevádzkovateľ je povinný písomne vybaviť žiadosť dotknutej osoby najneskôr do 30 dní odo dňa doručenia žiadosti (§ 29 ods. 3/ zák.č. 122/2013 Z.z.).

VIII.

Vo veci spracovania osobných údajov môže dotknutá osoba kontaktovať prevádzkovateľa, ktorý je zastihnuteľný na nasledovnej adrese:

Poštová adresa: Duy Huy Trinh, Hlavné námestie 42, 06 001 Kežmarok, Slovenská republika

IX.

Prevádzkovateľ u dotknutých osôb spracúva nasledovné osobné údaje:

Fyzická osoba: meno, priezvisko, adresa trvalého bydliska, adresa pobytu, telefónne číslo, e-mail

Právnická osoba: názov, sídlo, IČO, DIČ, zápis v obchodnom registri, štatutárny zástupca,

Organizácie: názov, sídlo, IČO, DIČ, zápis registri, vedúci,

Nadácie: názov, sídlo, IČO, DIČ, registračné číslo, správca,

Združenia: názov, sídlo, IČO, DIČ, registračné číslo, riaditeľ.

X.

Zdrojom údajov je ich poskytnutie zo strany dotknutých osôb, na základe čoho je  prevádzkovateľ oprávnený na šírenie a prenos anonymných, navigačných a osobných údajov v tuzemsku, na územie krajín členských štátov Európskej únie ako, pre tretie strany uvedené v bode V., pre podnikateľov, fyzické a právnické osoby s tým, že dobrovoľné poskytnutie údajov je potrebné považovať i za súhlas  na ich ďalšie spracúvanie. Na cezhraničný prenos osobných údajov na územie členských štátov Európskej únie  sa hľadí ako na ich šírenie v tuzemsku. Prenos údajov do tretej krajiny, ktorá podľa rozhodnutia Európskej komisie zaručuje primeranú úroveň ochrany osobných údajov, možno uskutočniť , ak prevádzkovateľ dotknutej osobe pred  tým poskytol informácie podľa § 15 ods. 1 alebo ods. 2 alebo bola splnená niektorá z podmienok uvedených v § 15 ods. 3 zák. č. 122/2013 Z.z.

Súhlas možno dať i elektronickou formou a to kliknutím na znak nachádzajúci sa na webovej stránke a potvrdením cez klávesnicu enter a podpísaný zaručeným elektronickým podpisom, čo sa považuje tiež za písomný súhlas. Šírenie a prenos údajov sa uskutočňuje na základe súhlasu dotknutej osoby, ktorý súhlas môže kedykoľvek odvolať.

XI.

Adresáti šírenia a prenosu údajov: Prevádzkovateľ, osoby označené v bode V.

Adresa skutočného spracovania údajov: Duy Huy Trinh, Hlavné námestie 42, 06 001 Kežmarok, Slovenská republika

Predmet činnosti prevádzkovateľa súvisiaci so spracúvaním údajov:  zhromažďovanie potrieb zákazníkov, spracovanie reklamácií súvisiacich s obchodnou činnosťou, vyhodnocovanie nákupných zvyklostí kupujúcich, prieskum trhu a informovanie kupujúcich a záujemcov.

XII.

Prevádzkovateľ spracúvané osobné údaje tretím osobám okrem vyššie uvedeným bez súhlasu dotknutej osoby nesprístupní za čo nesie i zodpovednosť.

Spracúvaním osobných údajov je vykonávanie operácií alebo súboru operácií s osobnými údajmi, najmä ich získavanie, zhromažďovanie, šírenie, zaznamenávanie, usporadúvanie, prepracúvanie alebo zmena, vyhľadávanie, prehliadanie, preskupovanie, kombinovanie, premiestňovanie, využívanie, uchovávanie, blokovanie, likvidácia, ich cezhraničný prenos, poskytovanie, sprístupňovanie alebo zverejňovanie.

Zverejňovaním osobných údajov je ich publikovanie, uverejnenie alebo ich vystavenie na verejnosti prostredníctvom masovokomunikačných prostriedkov, verejne prístupných počítačových sietí, verejným konaním alebo vystavením diela, verejným vyhlásením , uvedením vo verejnom zozname, v registri alebo operáte, ich umiestnenie na úradnej tabuli, alebo na inom verejne prístupnom mieste.

Kontaktný formulár

Polia označené (*) sú povinné.
captcha
Reload

JEDÁLNY LÍSTOK E-MAILOM

Zaregistrujte sa, a každý týždeň Vám zašleme aktuálny jedálny lístok. Žiadne iné e-maily ani reklamné ponuky od nás dostávať nebudete.

 


OTVÁRACIE HODINY

   
 Pondelok 10:30 - 21:00
 Utorok 10:30 - 21:00
 Streda 10:30 - 21:00
 Štvrtok 10:30 - 21:00
 Piatok 10:30 - 21:00
 Sobota 10:30 - 21:00
 Nedeľa zatvorené

 

 

https